marți, 20 aprilie 2010

Post #1

Sunt atâtea lucruri de făcut și avem atât de puțin timp. Am avea nevoie de două vieți: una în care să aducem schimbarea și cealaltă în care să ne bucurăm de ce-am realizat.
Eu vreau să reușesc ceva într-una singură. Nu prea cred în reîncarnare.
Invit cât mai mulți oameni să devină prieteni apropiați ai întrebării care este pe moarte în zilele noastre.
Vreau cât mai mulți prieteni ai lui „DE CE ?”. De fiecare dată când afli ceva nou, când auzi o știre sau când un amic îți spune ceva, tu ai datoria morală să-i adresezi un sincer „de ce”.
Nu mai este normal să luăm totul ca atare. Trebuie să avem puterea să chestionăm și să aflăm tot ce stă în spatele unei informații.
Dacă ai ajuns să citești până aici, chiar te rog să mă întrebi „de ce” și să lași un comentariu.
Este târziu și poate nu sunt în forma literar-artistică maximă. Acest post este un mic intro, un preludiu pentru dragostea nebună dintre tine și cultură, o dorință arzătoare de a păși pe drumul bunului-gust și a gândirii eco-filozofice.
Mereu mi-a plăcut să asociez celor scrise de mine un citat care să fie chintesența afirmațiilor anterior.
„Contează prea puțin că pe canapea se află un cerb, o prăjitură în cuptor, un androgin, o femeie în vârstă și un bărbat cu față misterioasă, ce contează este că suntem cu toții aici, în clipa asta, și că se petrece ceva.” (Teorema lui Almodovar - Antoni Casas Ros)

2 comentarii:

  1. Anonymous26/4/10 17:13

    De ce ti-ai luat mac? :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Salut!
    Mersi mult pentru întrebare, dar să știi că nu voi înșira aici motivele pentru care am făcut asta (nu că nu aș vrea, dar sunt foarte multe)
    Te aștept să stăm de vorbă. Prefer un nume și o persoană, nu un anonim ;)
    Poți continua cu un reply la comentariul meu sau pe mail la teknoliviu@gmail.com

    RăspundețiȘtergere